Aitoon musiikkikurssien puhallinleiri järjestetään 26.6.−3.7.2018 Anna Tapion koululla Aitoossa Pälkäneellä. Puhallinleirille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset puhallin- tai lyömäsoitinten harrastajat. Leirille voi tulla myös ilman aiempaa soittokokemusta aloittamaan soittoharrastuksen minkä ikäisenä tahansa tai vaikkapa aloittamaan uuden lisäsoittimen soittamisen.

Puhallinleirin opetuksen pääpaino on orkesterisoitossa. Leirillä on neljä eritasoista puhallinorkesteria, joihin leiriläiset osallistuvat soittokokemuksensa mukaan:

A-orkesteri: edistyneimmät soittajat
B-orkesteri: n. 3-6 vuotta soittaneet
C-orkesteri: n. 1-2 vuotta soittaneet
D-alkeisorkesteri: vasta-alkajat

Orkesterisoiton lisäksi leirillä on henkilökohtaisia soittotunteja. Jokainen leiriläinen saa oman instrumenttinsa yksilöopetusta 7 x 30 minuuttia leirin aikana. Näillä soittotunneilla keskitytään jokaisen osallistujan henkilökohtaiseen tilanteeseen. Opettajilta voi saada apua ja vinkkejä jokapäiväiseen harjoitteluun, sooloteokseen tutustumiseen tai vaikka orkesterissa soitettavien kappaleiden stemmoihin. Lisämaksusta soittotunteja voi saada useammassakin instrumentissa. Leirillä tarjotaan opetusta seuraavissa soittimissa: huilu, klarinetti, oboe, fagotti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritonitorvi, tuuba ja lyömäsoittimet.

Joka päivä on tarjolla myös eritasoisia musiikin perusteiden ryhmiä, kamarimusisointimahdollisuus pianistin kanssa sekä monenlaisia muita musisointimahdollisuuksia.

Puhallinleirin opettajat ja kapellimestarit löytyvät Henkilökunta-sivulta.

 

Leirihinnat  
Puhallinleiri 590 €
Puhallinleiri, alle 12 v.
530 €
Jäsenhinnat STM:n jäsenryhmien jäsenille  
Puhallinleiri 560 €
Puhallinleiri, alle 12 v. 490 €
Lisäsoitin  
7 x 30 min 150 €

 
Puhallinleirin hinta sisältää opetuksen (soittotunnit yhdessä soittimessa 7 x 30 min, orkesterit, säestystunnit yms. kamarimusiikin ja musiikin perusteiden opetuksen) sekä täysihoidon (ruokailut ja majoitus 2–3 hengen huoneissa Anna Tapion koululla).

Lisätietoja puhallinleirin käytännön asioista voit lukea Yleisinfo-sivulta.

 Ilmoittautuminen on päättynyt 15.5.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista toistaiseksi!

Aitoon musiikkikurssien puhallinleiri löytyy myös Facebookista!