Hanna-Mari Lehtonen johtaa puhallinleirin B-orkesteria. Hän on aloittanut puhallinmusiikkiharrastuksen 6-vuotiaana ja ensimmäiselle kapellimestarikurssilleen hän osallistui 12-vuotiaana. Lapsena hän kävi ahkerasti musiikkileireillä ja myöhemmin on ollut monella leirillä ja monessa koulutustapahtumassa töissä. Leireily ja yhteinen ajanvietto musiikin parissa on hänen mielestään innostavaa, hauskaa ja tärkeää.

Hannan ura muusikkona ja kouluttajana on monipuolinen. Kouluttajana skaala kattaa niin musiikin, tapahtumatuottamisen kuin yhdistystoiminnan osa-alueita. Muusikkona tutuksi ovat tulleet niin sinfoniaorkesterit, teatterit kuin tanssilavatkin. Hän on opettanut trumpetinsoittoa ja kamarimusiikkia useissa eri musiikki- ja kansalaisopistoissa sekä ollut monen puhallinorkesterin kapellimestarina – pääosin Tampereen seudulla. Lisäksi hän harrastaa säveltämistä ja kokeilee innokkaasti kaikkia puhallin- ja lyömäsoittimia. Hanna on opiskellut orkesterinjohtoa Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa ja valmistunut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi pääaineenaan puhallinorkesterinjohto.

Hanna on Suomen Työväen Musiikkiliiton musiikkisihteeri ja on työskennellyt liitossa vuodesta 2006 alkaen. Sitä ennen liitto oli tuttu, sillä hän oli monena kesänä töissä STM:n puhallinleirillä.