Leiriohjelman runkona toimii alla oleva aikataulu. Päivittäin saattaa kuitenkin tulla muutoksia ja päivittäinen, tarkka ohjelma julkaistaan Murikka-opiston aulassa.

Elina Raijas (o.s. Vuorela) aloitti huilunsoiton 10-vuotiaana Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa Eugen Stenmanin johdolla. Sibelius-Akatemian nuorisokoulutukseen Elina Raijas hyväksyttiin vuonna 1991, ja solistiselle osastolle kaksi vuotta myöhemmin. Sibelius-Akatemiassa Raijasta opettivat Liisa Ruoho, Ilpo Mansnerus ja Mikael Helasvuo. Elina Raijas suoritti musiikin maisterin tutkinnon vuonna 1999 erinomaisin arvosanoin. Lukuvuoden 1996-1997 Raijas opiskeli vaihto-oppilaana Saksassa Karlsruhen musiikkikorkeakoulussa Renate Greiss-Arminin sekä Mathias Allinin johdolla.

Ensimmäisen vakituisen työpaikan Elina Raijas sai vuonna 1997, jolloin hän aloitti Joensuun kaupunginorkesterin äänenjohtajana. Vuonna 1999 Raijas hyväksyttiin Helsingin kaupunginorkesterin huiluryhmään, ja 2002 Raijas aloitti soolohuilistina Tampere Filharmoniassa. Paluu Helsinkiin oli edessä vuonna 2004 kun Raijaksesta tuli HKO:n vuorotteleva äänenjohtaja, ja paluu Joensuun kaupunginorkesterin äänenjohtajaksi tapahtui vuonna 2013. Keväällä 2014 Raijas toimi RSO:n soolohuilistin sijaisena.

Varsin monipuolisen orkesterimuusikon uransa lisäksi Elina Raijas toimii aktiivisesti kamarimuusikkona, ja on esiintynyt maamme tärkeimmillä kamarimusiikkifestivaaleilla. Solistina Raijas on soittanut Helsingissä, Tampereella ja Lohjalla.

Elina Raijaksen ja hänen muusikkomiehensä vapaa-ajan ohjauksesta huolehtivat 3- ja 8-vuotiaat lapset harrastuksineen, sekä 12-vuotias jackrussellinterrieri Hippa.

Marika Toivonen aloitti fagottiopintonsa Lohjalla 1991, ”koska äiti käski”. Musiikkiopisto antoi vaihtoehdoiksi vetopasuunan ja fagotin, joista ensimmäistä ei äiti voinut kuvitellakaan kotiinsa. Näin valikoitui soittimeksi ”mikä muu tahansa”, jonka monimutkainen mekaniikka ja matala kaunis sointi voitti Marikan puolelleen saman tien.

Lohjalta Marika jatkoi ammattiopintoihin Lahteen musiikinlaitokselle, josta valmistui 2005 muusikoksi (amk). Opettajinaan hänellä olivat Jaakko Luoma ja Janne Pulkkinen. Vaihtoopiskeluvuosi Göteborgissa ja Kööpenhaminassa kartutti tietoja ja taitoja Anders Engströmiltä ja Asger Svendseniltä. Kontrafagotin saloihin Marikaa perehdytti Aksel Trige.

Lahdesta opintie jatkui Sibelius-Akatemiaan, jossa Marikaa opetti Jussi Särkkä. Kontrafagottioppeja antoi Erkki Suomalainen. Marika suoritti A-kurssin sekä fagotissa että kamarimusiikissa. Musiikin maisterin tutkinto tuli valmiiksi 2011. Samana keväänä Marika sai päätökseen myös instrumenttiopettajan pedagogiset opinnot.

Tällä hetkellä Marika opettaa fagotinsoittoa Raaseporin ja Itä-Helsingin musiikkiopistoissa sekä Lahden konservatoriossa. Aina ehtiessään hän käy soittamassa eri orkestereissa ja harrastaa rakastamaansa kamarimusiikkia.

Sandy Ahjo valmistui Tampereen kuuluisasta soitonopettajalaitoksesta musiikkipedagogiksi vuonna 2007. Opetusta ansiokkaan opiskelu-uransa aikana hän ehti saamaan monelta eturivin huilistilta Anja Voipiolta, Petri Alangolta, Elina Raijakselta sekä Denis Bouriakovilta. Matkan varrella oppia on haettu useilta mestarikursseilta. Ja viimeinen silaus haettiin Turkusesta, jonne jatko-opinnot valmistuivat erinomaisin arvosanoin ”huilutohtori” Hannu Lehtisen opissa vuonna 2012.

Opetuskokemusta on kertynyt useammasta musiikkiopistosta matkan varrella. Innokkaat oppilaat ovat saaneet oppia Etelä-Pirkanmaan musiikkiopistossa, Pirkanmaan musiikkiopistossa, Huittisten musiikkiopistossa ja tällä hetkellä opissa ovat Sastamalalaiset oppikokelaat. Jotta elämä ei tulisi tylsäksi, Sandy Ahjo räpiköi myös armeijan läpi vuonna 2010 ja toimi sen jälkeen Kaartin soittokunnassa huilunsoiton varaäänenjohtajana. Virka on siellä edelleen olemassa. mutta aika näyttää mihinkä tossut tulevaisuudessa suuntaavat. ;)

Heli Seppälä aloitti soittajan taipaleensa poikkihuilu kourassa TTY:n nuorisopuhallinorkesterin riveissä 1986. Parin vuoden jälkeen Heli tuli omien sanojensa mukaan "järkiinsä" ja soitin vaihtui oboeen.

Heli Seppälä valmistui musiikkipedagogiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta ja toimii tällä hetkellä päätoimisena oboen soitonopettajana Pirkanmaan musiikkiopistossa. Lisäksi Heli ohjaa kahta Pirkanmaan musiikkiopiston alkeispuhallinorkesteria.

Vapaa-ajallaan, röörien väkertämisen ja ahkeran kamarimusisoimisen lomassa, Heli neuloo ja nauttii hyvästä suklaasta. Motto: Do what you love, Love what you do!