Ismo on Lieksassa syntynyt, puhallinorkesterin ja vaskiviikot lapsena jo kokenut trumpetisti. Tähtihetkiä hänellä on ollut mm. Lieksan vaskiviikoilla ilta- ja aamusoitot, jotka tuli soittaa Honka Rakenteen valmistamasta hirsitornista (käkikellosta).

Hän on opiskellut Kuopiossa musiikkilukiossa sekä Savonia AMK:ssa. Soittajana kokemusta on mm. Kuopion kaupunginorkesterista sekä kaupunginteatterista. Trumpetinsoiton opettajana hän on toiminut Kuopion konservatoriolla. Ylä-Savon musiikkiopistossa hän opetti vaskisoittimia sekä johti puhallinorkestereita vuodet 2003-2013. Nykyään Vänskä työskentelee Imatran seurakunnan kapellimestarina.

Hanna Lehtonen valmistui musiikkipedagogiksi Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta (Piramk) vuonna 2005 pääinstrumenttinaan trumpetti. Orkesterin johtoa Lehtonen opiskeli Piramk:ssa Juha Törmän johdolla ja on suorittanut lisäksi Pirkanmaan avoimen ammattikorkeakoulun puhallinorkesterinjohdon jatkokurssin opettajinaan Paul Niemistö ja Raine Ampuja. Ollessaan vaihto-oppilaana Unkarissa hän opiskeli kuoronjohtoa Szabó Mártan johdolla.

Ensimmäiselle kapellimestarikurssilleen Lehtonen osallistui 12 vuotiaana. Lehtonen on sen jälkeen osallistunut useille eri kapellimestarikursseille opettajinaan Pertti Pekkanen, Markku Kojo, Raine Ampuja, Egil Lysebo, Jyrki Koskinen, Robert J. Ambrose, Jorma Panula, Juha Törmä ja Peter Ettrup Larssen.

Lehtonen johtaa perustamaansa Kas’orkesteria, joka on Valkeakoskiopiston opintoryhmä Aiemmin hän on johtanut monia harrastajapuhallinorkestereita, kuten esimerkiksi Mansettia, Pirkkalan puhallinorkesteria, Tampereen Työväenyhdistyksen Soittokuntaa ja Tuulimyllyn puhaltajia. Lehtonen on opettanut trumpetinsoittoa ja kamarimusiikkia Pirkanmaan musiikkiopistossa, Valkeakosken musiikkiopistossa, Jämsänjokilaakson musiikkiopistossa, Tampereen ev.lut. seurakuntien musiikinopetuksessa ja pedagogiikka opiskelijana Tampereen Konservatoriossa.

Suomen Työväen Musiikkiliitossa musiikkisihteerinä Hanna Lehtonen on ollut vuodesta 2006 alkaen. Sitä ennen hän on ollut STM-Puhallinleirillä jo useana kesänä valvojana. Tällä hetkellä Lehtonen on hoitovapaalla ja opiskelee kulttuurituottajaksi Metropolia ammattikorkeakoulussa.

Tanja Karjalainen valmistui musiikin maisteriksi (Mmus, Master of Music) Royal Northern College of Music -yliopistosta Manchesterista, Englannista vuonna 2004. Hänen pidempiaikaisina opettajinaan toimivat baritonitorvessa Jukka Myllys, Steven Mead ja Roger Bobo ja pasuunassa Teppo Alestalo ja John Iveson. Lisäksi hän on osallistunut lukemattomille mestarikursseille ja menestynyt monissa kilpailuissa niin solistina kuin kamarimuusikkonakin saaden mm. ensimmäisen palkinnon Valtakunnallisissa puhallinkilpailuissa vuonna 1997 ja suurimman stipendin Mikkelin kimppapuhalluksesta 1998.

Tanja Karjalainen on tehnyt useita levytyksiä ja radionauhoja niin eri yhtyeiden kanssa kuin solistinakin mm. Motette - Ursina -levymerkille. Hän on konsertoinut avustajana mm. Sinfonia Lahdessa, Kaartin soittokunnassa, Avanti! -orkesterissa sekä Tampere Filharmoniassa.

Tällä hetkellä Karjalainen toimii matalien vaskien lehtorina Pirkanmaan musiikkiopistossa. Hän myös johtaa puhallinorkestereita ja opettaa kamarimusiikkia.

Marika Toivonen (s.1979) aloitti fagotinsoiton Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa Lohjalla 1991. Ammattiopintoihin Lahden ammattikorkeakoulun musiikin laitokselle hän siirtyi 1999 (opettajinaan Jaakko Luoma ja Janne Pulkkinen) ja sieltä Sibelius-Akatemiaan 2003 (opettajanaan Jussi Särkkä). Lahdesta Marika valmistui muusikko amk:ksi 2005 ja SibA:sta musiikin maisteriksi 2011. Keväällä 2009 hän suoritti ensimmäisenä SibA:n historiassa kamarimusiikin A-kurssin.

Fagotin A-kurssin ohella Marika suoritti keväällä 2011 instrumenttiopettajan pedagogiset opinnot (Tampereen yliopisto). Marika toimii opettajana Raaseporin musiikkiopistossa, Lahden konservatoriossa ja Itä-Helsingin musiikkiopistossa.

Jutta Jelys opettaa Pirkan Opistossa klarinetin- ja saksofoninsoittoa sekä orkesterisoittoa. Hän on opiskellut Liszt-Akatemiassa, Sibelius-Akatemiassa ja Teatterikorkeakoulussa ja on koulutukseltaan sekä musiikin että teatteritaiteen maisteri. Vapaa-aikanaan hän mieluusti säveltää, sovittaa ja opettelee soittamaan uusia soittimia, ja kannustaa kaikkia elinikäiseen oppimiseen!