Toukokuun viimeisellä viikolla tamperelainen lauluryhmä Dominutz nousee ensimmäistä kertaa YO-talon lavalle uuden SING!-esityksensä kanssa. Tunnelma tulee olemaan katossa, sillä pop- ja rock-musiikkia esittävä 16 naisen ryhmä on paketoinut kasaan mukaansatempaavan esityksen, joka koostuu tutusta a cappella osuudesta sekä uudesta bändin kanssa esitettävästä setistä. Luvassa on tätä konserttia varten tehtyjä sovituksia kotimaisista ja ulkomaisista kappaleista, joita Dominutz esittää herkällä, soivalla ja läsnä olevalla tyylillään.

SING!-bändi on kasattu monille tutuista tamperelaisista soittotaitureista. Tuomas Heinonen, Antero Salonen, Tuomas Kiiski, Olli Ritvanen, Pertti Husu ja Tomi Hyttinen ovat freelancemuusikkoja, ja Tomi opettaa rumpujen soittoa Pirkanmaan musiikkiopistossa. Bändin jäsenet soittavat tai ovat soittaneet mm. Torvikoplassa, Tampere Big Bandissa, salsabändi Son Morossa, coverbändi Undercoverissa, Vakavalta-bändissä, UMO:ssa, Jyväskylä Big Bandissa ja Tampereen Työväen Teatterin musikaaleissa. Luvassa on siis sykkeet nostattavaa soittotaiturointia. Kun siihen lisätään 16 hengen naislauluryhmä, fiilis nousee takuulla Yo-talon lavalla huippuunsa.

Poppia. Bilettä. Laulua. Bändi.
Uudistunut. Hottis. Sähäkkä.
SING!

Mitä, missä, milloin?
Lauluryhmä Dominutzin SING! YO-talolla 28.5 klo 19. Liput 12€/10€ (opiskelijat, eläkeläiset) K-18

Osta liput täältä:  http://www.yo-talo.com/product_details.php?p=1049
Kurkkaa kulisseihin: http://youtu.be/wXKtGXL__Zo
www.facebook.com/events/1412236545758740

Dominutz on eloisa lauluryhmä, jossa asiat toimivat yhteisvoimin. Perinteiseksi kuoroksi tätä ryhmää ei voi kutsua. Sovitukset tehdään pääosin itse ja johtajaa ei ole. Niinpä ryhmän taustalla toimii joukko työryhmiä, jotka suunnittelevat ja toteuttavat oman osa-alueensa konsertteja varten. Jokainen laulaja antaa oman panoksensa ryhmän toimintaan myös harjoitusten ulkopuolella. Dominutz on ilahduttanut Tampereen seudulla kuulijoita jo pian kymmenen vuotta. Vierailuja on tehty myös ulkomaille ja Helsinkiin. Ensi vuonna on tulossa juhlavuosi, joten ilmassa on suuria suunnitelmia ja innokkaita kokeiluja uusiin asioihin. www.dominutz.fi