Suomen Työväen Musiikkiliitto (STM) ry:n vuosikokous pidettiin lauantaina 23.3.2013 Riihimäellä. Vuosikokous valitsi liiton uudeksi puheenjohtajaksi Raimo Valkaman Nokialta. Hän seuraa tehtävässään tamperelaista erityisopettajaa ja kaupunginvaltuutettua Riitta Ollilaa.

Raimo Valkama on toiminut aiemmin Suomen Työväen Musiikkiliiton eri luottamustehtävissä, muun muassa liiton varapuheenjohtajana. Eläkkeellä tätä nykyä oleva Valkama on tehnyt työuransa veturinasentajana VR:llä. Hän harrastaa kuorolaulua muun muassa Nokian Työväen Mieskuorossa, jonka puheenjohtajana hän on myös toiminut yli 20 vuoden ajan.

Riihimäen työväentalolla pidetyssä vuosikokouksessa valittiin STM:n varapuheenjohtajiksi Risto Lahti Tuusulasta ja Leena Huusman Imatralta. Hallituksen jäseniksi kaksivuotiskaudelle valittiin Sami Hietaharju Porista ja Johanna Järvinen Turusta. Kaksivuotiskauttaan hallituksen jäseninä jatkavat Markku Ahonen Tampereelta ja Raimo Holopainen Kemistä.

Suomen Työväen Musiikkiliitto kutsui vuosikokouksessaan liiton kunniajäseneksi Raimo Lindforsin Riihimäen Työväen Mieskuorosta.